Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
  • Volg mij op Instagram via Kerstinvuurenvlam
Home / NIEUWS / 1 jaar JUWEELTJES!

1 jaar JUWEELTJES!

Cadeau

Precies 1 jaar geleden begonnen we met de verkoop van onze collectie JUWEELTJES. We kunnen dankzij jullie terugblikken op een zeer bruisend en succesvol eerste jaar. “Ik heb prachtige producten mogen ontwerpen en produceren, klanten blij kunnen maken met unieke sieraden en geweldige samenwerkingen opgezet!”, aldus Kerstin Kapper, eigenaar Vuur & Vlam.

De collectie JUWEELTJES bevat een assortiment gouden en zilveren ringen en kettingen. “Alle sieraden heb ik zelf ontworpen en zijn ambachtelijk vervaardigd. De zoektocht naar structuren spelen hierbij een belangrijke rol. Alle sporen van het maakproces zijn welkom: een ware verademing voor iedereen die de schoonheid van eenvoud ziet. Alle JUWEELTJES zijn SIMPLY IMPERFECT!”

SCHOONHEID & EENVOUD

“Het afgelopen jaar was een zeer bruisend en bewogen jaar. Ik ben trots op wat we met de collectie hebben bereikt en heb zeer fijne reacties van klanten mogen ontvangen. Met de inzichten van het afgelopen jaar gaan we vol energie op naar nog vele jaren schoonheid en eenvoud.”

WIE JARIG IS…

…TRAKTEERT! Daarom krijg je nu bij iedere aankoop in de webshop én in ons atelier een prachtig cadeau in de vorm van een unieke hanger. De actie is slechts t/m 6 november geldig, dus profiteer snel!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric