Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
Home / NIEUWS / 5 JAAR JUWEELTJES

5 JAAR JUWEELTJES

Niets is vanzelfsprekend. 5 jaar terug verlegde ik mijn focus op een  eigen sieraden collectie.  Ik ben dankbaar voor de JUWEELTJES die er uit voort zijn gekomen. In alle facetten. Als goudsmid, maar ook als ontwerper en ondernemer kon ik mij nu verder ontwikkelen. Dat was ondenkbaar geweest zonder de medewerking van mijn naasten. Het was onmogelijk geweest zonder vertrouwen en support van jullie.

In die 5 jaren kon ik in alle vrijheid mijn ontwerpen aan de werktafel verfijnen en aan een eigen signatuur slijpen. Niets is mooier dan een sieraad te laten ontstaan dat zo uniek is als de drager. Dat vraagt niet alleen om puur vakmanschap. Het betekent vooral veel pionieren, leren en met name durven varen op intuïtie. Het is geen toeval als de stukken van zilver en hoog karaats goud ontvangen en omschreven worden als authentiek, elegant, stoer, minimalistisch, bewust imperfect en buitengewoon; het is een proces. In 2018 leidde dit tot een fijne samenwerking met Emmely Moreels. De JUWEELTJES kwamen in een stroomversnelling door ze te presenteren in tijdschriften en op design- en ambachtsbeurzen in het hele land. Onze community begon zich gestaag uit te breiden. Via social media platforms deelden we onze vreugde van het maakproces, photoshoots met prachtige modellen en de creaties zelf. De reacties van buiten droegen bij aan het vuur en de energie die binnen, in onze werkplaats, de inspiratie verhoogde. Behalve bezoekers aan ons atelier, wilden we ook klanten op afstand bedienen. Met de webshop kunnen we nu aan een groeiende behoefte voorzien. Hoe mooi succes ook is, het kan ook problemen geven. Soms was het vuur niet heilig genoeg, was de wachtlijst aan orders eindeloos, was de goudvoorraad op of bleken zakelijke keuzes niet passend. Toch was er altijd weer de vlam om verder te komen. De onbekende weg is een uitdagende ‘journey of learning’.

Via deze weg wil ik jullie, mijn team en iedereen die mij door de jaren gesteund heeft van harte bedanken. Jullie waardering was essentieel voor mijn succes! Ons eerste lustrum kunnen we vanwege de Corona-beperkingen helaas niet samen vieren. Maar ik ben ervan overtuigt, dat we ook in de komende tijd troost zullen vinden in de schoonheid van tastbare kunstwerkjes en sieraden. Ik voel me gezegend, dat ik hier een bijdrage aan mag leveren en iets te geven heb, wat het koesteren waard is!

Mijn weg ligt onveranderd open voor vernieuwing, ontwikkeling en realisatie. Wil je van deze uitkomsten op de hoogte blijven, volg ons. Voel je van harte welkom om langs te komen of van thuis een kijkje te nemen in onze digitale vitrine. Zo maken we van dit jubileum ook weer een gemeenschappelijke creatie!

© Wefabric