Menu

HOE WERK IK ?

Door de kracht van het vuur smelten meesterschap en intuïtie onder mijn handen samen.

Alle sporen van het maakproces dragen mijn handschrift en vormen de basis voor unieke creaties van zilver en hoog karaats goud. Met mijn brander en temperaturen van bijna 1000 graden ben ik aan het vormgeven. Er is schets nog plan, ik ontdek en sta toe, alle onvolkomenheden verrukken mij altijd het meest.

De zorgvuldige aandacht en toewijding waarmee mijn sieraden met de hand zijn vervaardigd is tastbaar. Door de imperfecte schoonheid zijn het JUWEELTJES die soms troost en ook vreugde geven en die je daarom een leven lang wilt koesteren.

Vrijheid mag je nemen

Alleen: velen kwamen steeds om iets te kopen, dat ik nooit ‘te koop’ had, ik werkte immers uitsluitend en fulltime in ‘opdracht’. Voor het ‘vrije’ zag ik geen ruimte.

De weg is het doel en uiteindelijk waren alle stappen nodig om het besef te laten rijpen dat ik wilde veranderen… en op eens was de moed er om mijn vleugels te spreiden:

MAATWERK

‘Geduld loont, al het goede komt immers langzaam!’ 

Aangezien een goed passende ring of een gewenste aanpassing van het ontwerp om maatwerk vragen, werk ik op basis van pre-orders en vervaardig ik maatwerk sieraden op aanvraag. Hier staat meestal, afhankelijk van mijn ruimte op dat moment, een wachttijd van een aantal weken voor. Alle sieraden worden door mij, met de hand en in mijn atelier vervaardigd. Ik kies bewust voor een zachte manier van werken. Mensen, die dat weten te waarderen geven mij als mens en ontwerper vleugels. Tijd en aandacht zijn in mijn ambachtelijke maakproces delicate ingrediënten en resulteren voelbaar in de schoonheid van jouw uniek JUWEELTJE ♡

Er ligt wel altijd een juiste voorraad aan sieraden in mijn vitrines. Live kun je zo de creaties goed zien en hun textuur voelen, voor je een passende keuze maakt. Ik kan dan graag adviseren en jouw exacte ringmaat meten. En: met een beetje mazzel ligt er ook precies hetgeen tussen waar jij naar verlangt. Ook kleine cadeautjes zijn vrijwel altijd voorradig en zowel on-en offline te koop.

Back to Top