Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
Home / NIEUWS / ARNHEMSE STOCKDAGEN

ARNHEMSE STOCKDAGEN

Over een kleine maand gaan we voor het eerst deel uit maken van de Arnhemse Stockdagen. Bezield door onze zeer succesvolle deelname aan het HAPPINEZ festival begin dit jaar gaan we moedig door met het ontdekken van nieuwe zakelijke wegen! Op naar het bruisende Arnhem, dus!

Van 7 t/m 10 november openen ruim 115 ontwerpers en high-end winkeliers in Arnhem de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kun je dan in de hele stad terecht voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen.  Wij zullen dan in de prachtige EUSEBIUSKERK (hoofdlocatie) te vinden zijn, waar we onze JUWEELTJES weer groots gaan presenteren! Vanuit deze kerk is het mogelijk via het verrassende centrum richting het zeer inspirerende modekwartier te slenteren. Er valt dan werkelijk van alles te ontdekken en te beleven! Ontwerpers zijn er tijdens de Arnhemse Stockdagen in alle soorten en maten. Gevestigde modehuizen, jonge mode- en design labels, net afgestudeerden en high-end Arnhemse winkeliers bieden hun voorraden aan. Zowel mode als productontwerp komen voorbij. Van handgemaakt tot halffabricaat. Het levert een kleurrijk aanbod voor de bezoeker op. En dat is wat de Arnhemse Stockdagen net even anders maakt dan alle andere mode- en design markten: een laagdrempelig evenement met hoogwaardige kwaliteit.

In het atelier in Arum zijn wij als team ondertussen volop bezig met de productie van JUWEELTJES en alle andere  voorbereidingen. Naast onze gloednieuwe ontwerpen zullen ook wij deze keer vriendelijk geprijsde ‘stok-sieraden’ aanbieden. Ben je net als wij dol enthousiast over dit heerlijke shop event, maak er lekker een dagje uit van.  We zien jullie natuurlijk weer heel GRAAG ; )

www.arnhemsestockdagen.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric