Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
  • Volg mij op Instagram via Kerstinvuurenvlam
Home / NIEUWS / HAPPINEZ TV

HAPPINEZ TV

Voor de camera van HAPPINEZ tv vertel ik over de schoonheid van IMperfectie en wat dit voor mijn werk betekend! Cameravrouw Evelien Gerrits van EVEMEDIA bezocht mij in het atelier waar zij mij onder het werken filmde en vervolgens dit mooie ‘behind the scenes’ video monteerde. Zij opent met één van mijn favoriete quotes: “Een dag niet met vuur gespeeld is een dag niet geleefd… .” Net als in het interview voor de HAPPINEZ fotoreportage (Nr. 3/2017 ‘art & crafts’) vertel ik ook hier hoe ik in de loop der jaren de strenge ambachtsnorm achter mij heb gelaten en voor virtuoos en vurig meesterschap heb gekozen. Een ding weet ik zeker: “…als mijn leermeester dat ziet, draait hij zich om in zijn graf.”  Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen en van mij en mijn Duits accent te genieten ; )

© Wefabric