Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
 • Volg mij op Instagram via Kerstinvuurenvlam
Home / NIEUWS / HAPPY AGAIN! fotoreportage HAPPINEZ

HAPPY AGAIN! fotoreportage HAPPINEZ

Opnieuw ben ik door de redactie van het blad HAPPINEZ benaderd en is mij een uitgebreide fotoreportage aangeboden! Dat is natuurlijk een waanzinnige eer en ook een bijzondere kans om mijn verhaal aan een groter publiek te vertellen. Na uitvoerige kennismaking met twee  redactieleden en het nodige vooroverleg mocht de fotoshoot begin februari plaatsvinden. Een team, bestaande uit een visagiste, styliste en een fotografe, is helemaal naar het verre Arum gereisd om mij en mijn plekje een hele dag lang al hun aandacht te geven. Te gek en ronduit  HAPPY AGAIN om dit mee te maken! Enkele dagen daarvoor werd ik door een HAPPINEZ journaliste geïnterviewd. De ‘making of’ foto-impressie (Tilly Hazenberg en Inga Powilleit aan het werk) wil ik jullie niet onthouden. Ben je nieuwsgierig naar de 8 pagina’s vullende reportage? Vanaf 19 april ligt de HAPPINEZ 3/2017 in de winkel! Ben je hier net zo enthousiast over als ik, zeg het voort, THNX!

 

2 comments

 • Kerstin
  Geraakt door je verhaal in de Happinnez over je inzichten over imperfectie in het mooie goudsmeedvak. Mijn zoon, gepassioneerd begonnen aan deze ambachtsschool moest deze dan ,door zijn gebrek aan perfectie , vakschool verlaten. Ik herken je verhaal van het eindeloos overdoen van zijn gemaakte werk….Koesterend zijn gereedschappen en opgedaagde kennis opgeborgen voor wellicht andere tijden.
  Blij verrast door jouw verhaal enI herkenning in mijn eigen vak en leven.
  Kerstin, dank voor het delen van je passie voor dit smeedambacht.
  Veel geluk en plezier bij het verder ontwikkelen van deze prachtige eigen collectie… Ik zal m’n wensen uit jouw collectie noteren op m’n verlanglijstje en je site delen.
  Groet, Gerda Nijholt

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric