Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
Home / NIEUWS / HOE GROOTS KAN KLEIN ZIJN?

HOE GROOTS KAN KLEIN ZIJN?

Toegegeven: ik heb een zwakte voor “kleins”! Voor de meesten van jullie zijn sieraden vast op zich al miniaturen? Ik voel me in deze mini-wereld bijzonder thuis! En…de vraag “hoe GROOTS klein kan zijn” is voor mij in mijn werk een boeiend onderzoeksveld geworden!
Ook al werk ik in metaal laat ik mij graag inspireren door de natuur en de onbegrensde wereld van details. Op mijn zoektocht naar “imperfectie” kwam ik langs net niet ronde bolletjes…”zaadjes” bijna, geen lijkt op de ander…een spannende ontdekking, en ja: verrukkelijk klein en heerlijk puur!
Ik heb de zaadjes in kettingen en op diverse ringen een waardevol plekje gegeven en ben er blij mee!
Kleins kan in onze beleving GROOTS worden, als we koesteren wat groot van waarde is of als we beseffen, dat klein ook intiem en beschermwaardig is. Maak een GROOT gebaar recht vanuit je hart door iets kleins te geven…
wie weet wil je jezelf of iemand die het verdient verwennen met een “groots” juweeltje? Wellicht delen we alleen maar de passie voor het kleine, net zo waardevol! Gedeelde passie is dubbele passie, net ZAADJES…. geef “het” door ; )

www.vuurenvlam.nl 24/7 open!
atelier-winkel (ook lekker klein…) open: DO – ZA 11-18 UUR!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric