Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
  • Volg mij op Instagram via Kerstinvuurenvlam
Home / NIEUWS / JUWEELTJES VERSIEREN HAPPINEZ!

JUWEELTJES VERSIEREN HAPPINEZ!

Mijn juweeltjes mochten recent plaats nemen aan de handen van een prachtig Japans model in het magazin ‘Happinez’. Op uitnodiging van Tilly Hazenberg, die de styling van de productie “alles is verstrengeld” heeft verzorgd, heb ik mijn collectie een dag lang voor de foto-shoot uitgeleend. Het thema van het beeldverslag is treffend verwoord en beeldschoon gestyled. Ik ben er zeker “happy” mee en dankbaar voor de hartelijke manier van samenwerken.

En… ja! Natuurlijk wil ik dat met jullie delen ; )
De nieuwe happinez 2/2016 met het thema “Liefde” ligt vanaf 9 maart in de winkel!

ETNA

THUIS 1

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric