Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
Home / NIEUWS / STARTSCHOT VUUR & VLAM!

STARTSCHOT VUUR & VLAM!

STARTSCHOT VUUR & VLAM

Omringd door vrienden, familie en “kompanen” hebben we officieel de heropening van mijn edelsmederij “VUUR & VLAM” gevierd. Binnen één jaar tijd is het gelukt om een nieuw bedrijfsconcept te ontwikkelen en een eigen sieraden-collectie te vervaardigen.
Bij het genot van een borrel en overheerlijke hapjes kon ik iedereen, die meegewerkt heeft aan het proces en degenen die mij liefdevol hebben gesteund van harte bedanken. Samen met mijn vader heb ik in de late avondzon het doek laten vallen om de beschilderde gevel van de vernieuwde atelier-winkel te onthullen.
Met champagne en muziek werd een symbolische startschot gegeven voor het heropenen van mijn zaak. De brandnieuwe collectie JUWEELTJES is vanaf donderdag 29 oktober in ARUM te bewonderen. Iedereen is dan welkom en ja, ik trakteer!
Openingstijden: donderdag – zaterdag 11-18 uur

Vuur_&_Vlam_heropening_25_10_2015_proost

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric