Menu

Levering

Web orders die op voorraad zijn versturen wij binnen 2-3 werkdagen. Mocht jouw gewenste sieraad een maatwerk product zijn, wordt deze met de hand en op volgorde van bestelling speciaal voor jou vervaardigd. In dit geval ontvang je van ons een mailtje met de te verwachten wachttijd op dat moment. Je krijgt een e-mail zodra het JUWEELTJE klaar en verstuurd is, de voorpret kan beginnen.

Verzendkosten

Je order wordt bezorgd op het door jou aangegeven adres. Orders onder € 100 verzenden we per brievenbuspakje, je hoeft er dan niet voor thuis te blijven. (€5 binnen Nederland, €19 voor andere landen in Europa)

Orders met een hogere waarde dan €100 verzenden we om veiligheidsredenen altijd verzekerd! (€15 binnen Nederland, €26 voor andere landen in Europa)

Retourneren

Mocht het geleverde sieraad toch niet aan je verwachtingen voldoen, mag het, mits ongedragen, binnen 14 dagen in de originele verpakking geretourneerd worden. Het is gewenst dat dit retourneren wordt gecommuniceerd via de mail. De verzendkosten zijn dan wel voor jou. Ik adviseer de aankoop met een track & trace code retour te zenden.

Terugbetaling

Als ik jouw retour binnen 30 dagen heb ontvangen, betaal ik het aankoopbedrag binnen 2 dagen terug.  Het is ook bijna altijd mogelijk om het geleverde sieraad tegen een ander sieraad of een andere maat te ruilen. Het is handig om dit via de mail met elkaar te communiceren.  

Retouradres

Mocht je een bestelling willen retourneren, verstuur het dan naar:

VUURENVLAM jewellery

Franekerkade 5

8822 VT Arum

Hulp nodig?

Neem contact met ons op mocht u nog verdere vragen hebben omtrent de levering en het retourneren.

Back to Top