Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
Home / NIEUWS / THANK YOU ALL!

THANK YOU ALL!

Oh dear, wat a year?!?! In dit bizarre jaar moesten keer op keer ALLE ZEILEN ERBIJ om drijvende te blijven. Net als velen, werd ik flink uitgedaagd in mijn ondernemerschap, veerkracht en creativiteit. Ondanks alle struggles staan mij terugkijkend ontzettend fijne ontmoetingen bij! Ik voelde me privé en zakelijk enorm gesteund en gedragen door jullie betrokkenheid en orders. ‘Een schip op het strand is een baken in zee’: Ook kan niemand nu al voorspellen waar we in 2021 naar toe zullen bewegen, stuur ik bij deze de innige wens naar SAMEN en VOOR ELKAAR de nieuwe wereld in!
THNX & let’s stay connected in UNlocked 2021
Kerstin

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric