Geen product(en) in je winkelmand.

Menu
  • Volg mij op Instagram via Kerstinvuurenvlam
Home / NIEUWS / WERKEN AAN NIEUWE ONTWERPEN

WERKEN AAN NIEUWE ONTWERPEN

In de stilte van mijn afgelegen atelier ontstaan onder mijn handen creaties van zilver en goud. Voor het ontwerpen stap ik uit mijn hoofd en neem plaats aan mijn werktafel. Mijn handen volgen het vuur. Ik ontdek en sta toe. Soms zoekt de functie een vorm, soms geef ik me over aan meesterlijke verfijning en gepriegel. De ene keer is het wroeten als een malle voor wat er maar niet wil lukken, een andere keer is het vechten tegen het weerbarstige metaal. Sommige experimenten gaan letterlijk weer in vuur op of verdragen het daglicht niet. Alle sporen van het proces zijn welkom, ik wil niets wegpoetsen, de verbinding heeft al mijn aandacht! En heel soms is het er dan plots: een detail, een structuur, een JUWEELTJE! Dan loop ik het oppervlak na, wrijf misschien nog een accent glimmend op het ruwe randje en glimlach.

Benieuwd naar de nieuwe ontwerpen? LOVELY en LOVELY CRACK

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Wefabric